Începând cu 2019, au avut loc schimbări uriașe în întreaga lume. Unele dintre cele mai afectate activități au fost cele de la birou, însă acestea au găsit soluția și anume, munca de acasă.

Așa au făcut și marile corporații, și-au trimis angajații să lucrezede acasă. Aproape 95% de corporatiști lucrează de acasă, iar acest lucru a dus la o schimbare privind viața socială a celor care muncesc în corporații. Clădirile care altă dată erau pline, acum sunt goale.

Facility management

Întrucât clădirile în care altă dată perindau peste 260.000 de angajați într-o perioadă normală, au rămas acum spații goale, mentenanța trebuie continuată, astfel a apărut acest concept care este destul de nou în țara noastră. Trebuie acoperite în continuare serviciile de mentenanță specializată pentru toate instalațiile și echipamentele cu rol de securitate la incendiu, cât și pe cele care țin de siguranța operării. Când te uiți la live fotbal stream concentrează-te.

Munca de acasă

Deși mulți corporatiști afirmă că simt lipsa colegilor și a vieții sociale pe care acest domeniu uneori o oferă, studiile au arătat că aceștia lucrează mai bine de acasă, productivitatea lor crescând în ultimele luni. Chiar dacă aceștia lucrează de acasă, companiile au găsit soluții să îi țină aproape pe angajați. Teambuilding-urile au devenit la modă, aducând un concept nou printre angajați. Multe firme au apărut cu acest concept iar angajații au răspuns acestei inițiative într-un mod pozitiv.

Când se vor întoarce corporatiștii în birouri?

Se vorbește depre vara anului 2023, când se preconizează ca pandemia ar dispărea. Acest lucru nu este însă clar, dat fiind faptul că valuri de noi cazuri sunt adesea prezentate în jurnalele de știri. Chiar dacă până atunci se va lucra de acasă, corporațiile nu vor să piardă birourile și nici angajații întrucât aceștia doresc să își păstreze standardele care i-au făcut cunoscuți și căutați.